PE DATA DE 01 AUGUST 2019 INCEPEM CURSUL DE CALIFICARE PATISER LA BUZAU

01 august 2019

Cursul se desfasoara pe o perioada de 360 ore (pregatire teoretica si practica), timp in care participantii vor dobandi cunostintele necesare pentru calificarea dorita. Inscrie-te acum pentru viitoarele noastre cursuri completand formularul de aici si vei fi contactat in cel mai scurt timp de un Consultant resurse umane, in vederea oferiri informatiilor necesare inscrierii la cursurile de formare profesionala din cadrul proiectului. Dupa finalizarea cursului vei participa la un workshop impreuna cu trainerii nostri, de asemenea vei beneficia de servicii de mediere si plasare la un loc de munca.

Sunt în derulare in prezent cursuri de operator introducere, validare si prelucrare date, lucrator finisor in constructii, lucrator in comert la Braila, agent de securitate si patiser la Buzau si un curs de frizer la Galati.

Pana la incheierea proiectului, se vor mai organiza trei cursuri de frizer la Braila si Galati, un curs de lucrator finisor in constructii la Sutesti, Braila, doua cursuri de Lucrator in comert, in Balta Alba, Buzau si la Braila si un curs de agent de securitate, la Galati.

Obiectivul general al proiectului „DELTA - DEzvoLTArea și inserția profesională a resurselor umane inactive din Regiunea Sud-Est” POCU/298/3/14/121109 îl reprezintă integrarea pe piața muncii prin îmbunătățirea competențelor pentru 460 de șomeri și persoane inactive (cu accent pe șomerii de  lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanele cu nivel redus de educație, persoane de etnie romă și persoane din mediul rural (în special persoanele din agricultură de subzistență și semi-subzistență), din regiunea Sud-Est, județele Brăila, Galați și Buzău, prin oferirea unor servicii integrate de măsuri active și personalizate de ocupare, cuprinzând informare și consiliere, mediere, programe de formare profesională, conștientizare și life-coaching.

Principalele servicii oferite în cadrul proiectului sunt servicii  integrate de identificare, recrutare și menținere a persoanelor în grupul țintă, servicii de informare și consiliere, servicii de mediere, furnizare programe de formare profesională continuă, evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte cai decât cele formale, activități de acompaniament și de dezvoltare personală: Life-coaching și grupuri de sprijin reciproc și activități de informare și publicitate a proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, vă rugăm să ne contactați la:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct la tel: 0239.610.045; telefon: 0729.321.866 și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , telefon: 0799.455.029.

Contact

Titlul programului: Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020
Titlul proiectului: DELTA - DEzvoLTArea și inserția profesională a resurselor umane inactive din Regiunea Sud-Est
Editorul materialului: RU EUROPE S.R.L
Data publicării: August 2018


Beneficiar: RU-EUROPE
Adresă: Bv. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 5, Bloc Duplex, Parter, Brăila
Tel: 0239 610 045; 0729 321 866
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


PARTENER: Asociația Euro Training Brăila
Adresă:  Str. Călărași nr.161, cam 61, Brăila
Tel: 0799 455 029
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

*Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Copyright © Delta | Realizat de OneTouch Advertising